Un sisè col·laboratiu

0

El comerç local col·labora amb el projecte d’emprenedoria de sisè.

Els alumnes de sisè del Marta Mata estan duent a terme un projecte d’emprenedoria que té com a finalitat que tots els alumnes puguin anar de viatge de final de curs.

Aquest projecte consisteix en guanyar diners realitzant diferents activitats com: rifes, venda de productes i fins i tot una calçotada takeaway!

Aquest projecte es desenvolupa a partir de tres pilars: la sostenibilitat, la solidaritat i el comerç de proximitat. La sostenibilitat s’ha treballat a partir dels productes ecològics i artesans creats a partir de materials reciclats i reciclables. Tenim la responsabilitat de cuidar el nostre entorn, afirmen els alumnes de sisè.

La solidaritat és l’objectiu d’aquest projecte, perquè els infants tenen molt clar que tots es mereixen anar de colònies, independentment de si se les poden permetre o no, més encara després de tot l’esforç que han fet durant la pandèmia.

Quan es va començar el projecte es van adonar que la col·laboració amb el comerç local seria la millor opció, perquè cada cop hi ha menys botigues de barri. Els infants podien fer publicitat de les petites botigues i aquestes ajudar-los rebaixant el preu d’alguns productes etc.

Els alumnes han tingut molt bona relació amb els comerços de Barberà. De seguida que es va explicar la idea van voler col·laborar.

Recordeu que si vosaltres també els voleu ajudar simplement seguiu-los en el seu instagram i col·laboreu en les seves idees com: les rifes, la venda de productes, la calçotada takeaway, etc.

GRÀCIES AL PETIT

COMERÇ PERQUÈ  ENCARA

QUE SIGUIN PETITS TENEN

UN COR MOLT GRAN.

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí