Swasky, l’urban sketcher barberenc

0

La cultura i lart són elements essencials a la nostra vida. Ens aporten goig, ens transporten a móns desconeguts, i ens endinsen a inquietuds i sentiments que desconeixíem.

Són un engranatge més a la cadena de la nostra vida i de la societat, però al no aportar un benefici econòmic destacable a lEstat, són els grans oblidats tant pels governs, com per la societat en general.

Sempre sens parla de treballar el nostre interior, de cuidar-nos, i de gaudir de la vida, incitant-nos a consumir en un bar, o anar-nos-en de compres. Però ningú ens anima a visitar un museu, o anar a veure una pel·cula al cinema, o a comprar-nos una obra del nostre artista preferit per decorar la casa, o per fer un regal.

Amb aquesta secció vull reivindicar lart i la cultura que ens envolta, i demostrar que no cal anar-ten a les capitals per trobar gent meravellosa, apassionant i amb molt de talent. Barberà és una font dinspiració per les veïnes i veïns que es dediquen a lart i a la cultura.

Espero que gaudiu daquesta màgica secció mes rere mes, i que us animeu a donar suport als vostres artistes preferits, i a tots aquells que aneu descobrint gràcies a aquesta secció.

Benvingudes a una nova ciutat, benvingudes a BarberArt!

La primera persona que us porto el podeu conèixer com a Víctor o com a Swasky. És dibuixant, il·lustrador i pintor. Espero que gaudiu de les seves paraules i del seu art perquè té propostes molt interessants per la nostra ciutat!

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí