Comunicat de l’Associació de Pensionistes i Jubilats: agraida a totes les persones dels serveis esencials

0

A l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Barberà del Vallès estem impulsant una campanya d’agraïment i suport veinal a totes les persones anònimes de la ciutat que treballen per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19 des de diferents àmbits. Des de l’entitat hem publicat un manifest de reconeixement on afirmem que tenim la sort d’estar rodejats de persones que ens cuiden, atenen i faciliten que aquests dies complicats ho siguin menys.

Vam decidir fer aquesta campanya quan vam veure atacs arreu contra professionals sanitaris i altres persones que continuen treballant com a serveis esencials. No podem entendre que es tracti malament a persones que s’estan deixant la vida per cuidar de tothom. Volem demostrar públicament el nostre suport amb aquesta campanya ja que, per la nostra edat formem part del grup de risc i no podem fer de voluntaris durant l’emergència sanitària. Per tant, vam pensar aquesta idea com una forma de fer visible que la ciutadania de Barberà fes costat a aquestes persones.

Des del col·lectiu de Pensionistes destaquem la tasca dels professionals de la salut, dels serveis de seguretat ciutadana, de neteja, d’alimentació, de l’ambit social entre altres tasques que tot i no ser tant visibles, son imprescindibles, com les farmàcies i els comerços que segueixen oberts per cobrir les necessitats diàries. Gràcies a aquestes persones la resta podem sortir de casa el mínim necessari. Oferim col·laboració i ajuda a tots aquests col·lectius cosa que ens farà sentir socialment útils i satisfets de poder donar suport en qualsevol tasca, gestió o acció que es requereixi i, a més, condemnem qualsevol intent de desacreditar a aquestes persones per la feina que realitzen.

La nostra intenció és distribuir el cartell que hem editat amb el contingut del manifest als portals de les Comunitats de Veïns de Barberà del Vallès per fer visible aquest respecte i admiració. Ja hem començat a fer-ho als edificis on vivim membres de l’Associació enganxant un exemplar a la porta i deixant còpies a les botigues que resten obertes aixì com els llocs més visibles de la ciutat. Volem arribar arreu, si alguna persona vol col·laborar amb nosaltres penjant cartells els pot adquirir a la Papereria Eris (Pº. Dr. Moragues, 153) a un preu molt econòmic, ho agrairem.

Volem aprofitar l’ocasió per donar el nostre condol a les famílies d’aquelles persones que ens han deixat per culpa de la malaltia, els que estan hospitalitzats i alhora els col·lectius més afectats com són els grans que viuen sols, els nens i les famílies que viuen en major precarietat a causa d’aquesta situació.

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí