Guillem Vilaregut, nou Secretari General de la Plataforma Ciutadana Per Barberà (PCPB)

0
guillem Vilaregut Pererz

Autoria: PCPB

Barberà del Vallès – 28 de Gener de 2021. La Plataforma Ciutadana Per Barberà, partit municipalista i d’esquerres del municipi, es reuneix en Assemblea General per triar a Guillem Vilaregut Perez com a nou Secretari General del partit.

Graduat en Dret, en Ciències Polítiques i Gestió pública, el màster en advocacia que fou Jutge de Pau de Barberà del Vallès al 2017, assumeix, amb 25 anys, la direcció del partit. L’Assemblea General ha sigut celebrada per mitjans electrònics demostrant que inclús els mes grans del partit saben adaptar-se a les noves tecnologies.

La direcció del partit aposta pel treball col·legiat per comissions molt mes flexibles i dinàmiques. La Comissió Executiva, principal òrgan de gestió de la Plataforma revalida l’equip de treball amb el que ha funcionat aquests darrers mesos.

La PCPB assumeix els reptes de la política municipal amb energies renovades, mantenint-se com la segona força mes votada al municipi i desenvolupant una tasca d’oposició responsable per tal de vetllar pels drets de les barberenques i barberencs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí