Píndoles teatrals – Teatre Breu en espais vius

  0

  19/02/2022 20:00

  TMC Teatre Municipal Cooperativa

  Plaça Cooperativa, 5

  L’espectacle Píndoles consisteix d’un circuit itinerant compost de tres obres breus en tres espais singulars. Les obres estrenades a les diferents edicions del Festival Píndoles, formen part d’un catàleg amb 30 obres. S’hi pot trobar comèdia, drama, thriller així com altres disciplines artístiques com el circ, la dansa o el teatre d’objectes. La combinació de tres gèneres o disciplines diferents permeten en una sola vetllada descobrir les possibilitats i varietat del teatre breu.

  Pel que fa als espais poden estar ubicats dins d’un mateix recinte o teatre (sempre jugant amb espais no convencionals) o en diferents punts propers d’un municipi. Al Teatre Municipal Cooperativa podreu gaudir dels següents espectacles!

  Babar  El Babar va escapar dels caçadors i va descobrir la civilització. Quan va retrobar els elefants amb el seu cotxe vermell i el seu trajo verd el van fer rei, rei dels elefants. L’Azziz també vol ser rei, rei de Mali. De moment cull en una vinya prop de Torrelles, no sap gaire ni català ni castellà, però riu molt i balla Derrick Carter.

  El catalon d’una nit d’estiu  Un nou estil de música està petant-ho molt fort a Barcelona. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia. I l’haurà de conquistar sense parar de rimar.

  Welcome to Berlin  En Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen, sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Welcome to crisi de parella.

  FER UN COMENTARI

  Introduïu el vostre comentari.
  Introduïu el vostre nom aquí