Publicitat

Per què anunciar-te a Veus Barberà?

Perquè és un mitjà local que es dirigeix al conjunt de Barberà en la seva diversitat, la manera més directa d’arribar a la teva possible clientela.

És un projecte que neix de la ciutadania de Barberà per augmentar el sentiment de pertinença i l’arrelament, per fer de Barberà una ciutat més viva. Aquest és un objectiu que compartim el teixit associatiu i el teixit comercial.

Un mitjà associatiu però alhora professional, que combina diferents trajectòries i formacions per tenir tots els recursos necessaris per esdevenir un referent.

Un mitjà digital pensat per treure tot el suc a les xarxes i la tecnologia. Podràs dissenyar campanyes específiques per moments concrets i vincular els teus anuncis a una promoció, un producte concret…

Aquesta flexibilitat de formats i durades, ens permet oferir un ampli ventall de preus que segur que s’adapta a la teva realitat.

Amb el nostre sistema de gestió publicitària no hauràs de dedicar més de 5 minuts per contractar el teu anunci. Podràs fer tot el procés des de la mateixa web, escollir les teves preferències i nosaltres ens encarreguem de tot.

Perquè al mitjà que serveix per conèixer i entendre tot el que passa a Barberà, no pot faltar el teu negoci: si hi ets, hi has de ser.

Demana informació de les tarifes i condicions a publicitat@veusbarbera.cat