Mostra de Curts Socials 2019

Tens una cita amb el millor cinema social, vine i participa de la Primera Mostra de Curts Socials de Barberà!

L’any 2018 vam iniciar l’ambiciós projecte de muntar una Mostra de Curts Socials a la nostra ciutat. L’èxit d’aquella convocatòria, amb l’auditori ple, amb les veïnes, els amics i la família que ens vau donar suport … totes vosaltres, ens heu engrescat a fer-ho més gran i donar continuïtat a aquest projecte. Per això, us presentem la Primera Mostra de Curts Socials que neix a la nostra ciutat.

Aquest any la Mostra creix i ho farem durant tot un dia amb un cartell de luxe!

Tindrem sessió matinal i sessió de tarda. Gaudirem de dos passis de curtmetratges. Tindràs l’oportunitat de veure 5 curtmetratges a la seva estrena a Barberà del Vallès. Un cop els haguem vist tindrem el privilegi de comentar amb part de l’equip de direcció en una taula rodona.

Volem que la mostra sigui un punt de trobada, un espai de debat i entreteniment, un temps per a compartir. Per fer-ho, després dels debats hem preparat un espai per la música i la possibilitat de poder fer un tancament de la jornada i seguir amb el debat en un ambient més distès.

Sabem que és important el temps per compartir amb els autors, amb les creadores, per això cuidarem d’aquests espais per trobar-nos.

T’apuntes? Us hi esperem!

Programa:

11h
Projecció i debat:
“No me despertéis”
“Nacho no conduce”
 
13h
Vermut amb DJ Hatter
 
17h
Projecció i debat:
“Ama”
“Te busco en todos”
“Tahrib”
 
19h
Cloenda

Curtmetratges:

No me despertéis // Sara Fantova

Bilbao, 2009. Jone és una adolescent de 4rt de la ESO. En el seu institut es respira un ambient reivindicatiu i abertzale. Un dia, els seu pare assumeix un càrrec polític al Govern Basc, per aquest motiu haurà de portar escorta i renunciar a la vida que feia fins ara.

Recomanada per majors de 7 anys.

Nacho no conduce //
Alejandro MarínNacho porta un any treballant fora quan torna a Málaga, la seva ciutat natal, per repetir per vuitena vegada l’examen de conduir. Se sent avergonyit per això i només li ha dit a un amic, a Jorge, el seu millor amic de la infantesa. Però això no serà la única cosa que Nacho ha ocultat als seus amics.Recomanada per tots els públics.
Ama // Julia de Paz

“AMA” és la història de moltes dones, és la història de les dones en una maternitat mitificada. Elles són Pepa i la seva villa Leila. Les dues acaben de ser desnonades, les han fet fora de casa seva i es veuen obligades a trobar un lloc per dormir abans de que arribi la nit en un màgic dia de carnestoltes.

Recomanada per majors de 7 anys.

Te busco en todos // Celia Girado

Merche és una dona de 55 anys que ha llogat l’habitació del seu únic fill que acaba marxar de casa a un jove alemany, Günter. Sobre el jove, anirà poc a poc projectant els seus desitjos i les seves carències.

Recomanada per tots els públics.

Tahrib // Gerard Vidal

Cada any, milers d’immigrants africans intenten arribar a les costes espanyoles de fora desesperada a través del Mediterrani. Tariq, un jove marroquí, treballa per una de les màfies que organitza les travessies il·legals. El seu treball és transportar passatgers en pastera per l’estret de Gibraltar sin ser atrapat. Però cada nova travessia pot ser l‘última.

Recomanada per majors de 12 anys.

 

Lloc: