Subscripcions

La figura de la subscripció, cada cop més comú en mitjans digitals, és en primer lloc una forma de mostrar el teu compromís amb el projecte, esdevenint membre de l’associació Veus Barberà. Aquesta quota anual de les lectores i lectors és un suport econòmic que garanteix la viabilitat i la independència editorial del mitjà. Existeixen dos tipus de subscripcions, la “Ordinària” amb una quota de 42€ a l’any i la “Solidària” amb una quota que 60€ a l’any per aquelles persones que es puguin permetre fer un esforç més gran. Hi ha dos modes de pagament o bé fer una transferència al nostre compte o bé domiciliar el rebut.

Les persones subscrites al mitjà gaudireu d’alguns avantatges com a usuàries (estem treballant per consolidar aquests avantatges i afegir-ne de nous):

  • Podreu participar de l’assemblea anual, el principal espai de decisió del projecte.
  • Tindreu accés a descomptes i promocions exclusives a diferents comerços locals.
  • Rebreu regularment un butlletí amb avançaments de les notícies encara no publicades al web.
  • Estareu convidades a esdeveniments organitzats des de Veus Barberà destinats a les subscriptores, com xerrades, actes culturals..
  • Tindreu un espai destacat al web reservat per a les seves publicacions, el “Subscripblog”.
  • Un cop a l’any, rebreu al vostre domicili un Anuari editat en paper a tot color, amb els continguts més destacats de l’any així com altres materials inèdits.

Fer-te subscriptor/a, és molt senzill! Només has d’omplir el següent formulari i et donarem les instruccions per completar el pagament segons el mode escollit. En breu t’arribarà a casa el carnet que t’identifica com a soci/a subscriptor/a i podràs començar a gaudir dels seus avantatges!

Fes-ho possible!