Joietes de tinta: El mar de la tranquil·litat

0

Et regalo una frase:

cAP ESTRELLA BRILLA PER SEMPRE

És d’una novel·la de ciència ficció que porta per títol El mar de la tranquil·litat. La seva autora és l’Emily St. John Mandel, escriptora canadenca molt reconeguda, i que va publicar l’editorial Chronos. Explicada amb una prosa realista, els seus personatges són entranyables i es queden amb tu després d’haver-la acabada. La traducció al català és de la Maria Rossich Andreu.

Com que només té vuit capítols, es fa molt curteta. A més, la història és amable i entretinguda; d’aquells llibres que es poden guardar temps en el record i que van molt bé entre narracions més complexes o en èpoques de temps limitat o poca capacitat de concentració.

El protagonista es diu Gaspery-Jacques Roberts. De mica en mica ens introdueix en la trama fins arribar a fer viatges en el temps, des de 1912 fins 2401. Colònies a l’espai, aeronaus, humanitat en temps de burocràcia… una manera molt suau i plaent d’introduïr-se en el gènere; Un gènere que a alguns sectors de la població els hi fa una miqueta de mandra, perquè sembla massa trillat i a més toca el tema de les pandèmies. Res! Atreveix-te a entrar-hi!

Viatja fins a les estrelles, i gaudeix!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí