Joietes de tinta: Los hombres tienen miedo a la luz

0

Si tens prejudicis respecte a la novel·la denominada romàntica, llegeix Douglas Kennedy; si tens prejudicis sobre l’autor, llegeix Los hombres tienen miedo a la luz.

Siguis home o dona, en aquesta història et trobes uns personatges totalment versemblants i uns diàlegs creïbles que alleugeren la trama. És una lectura ideal per a un diumenge de pluja o per una tarda d’hamaca, ara que la calor extrema ens ha donat una treva i la seva tela aspra no fa tanta nosa. Un llibre que ens porta per un camí que, de sobte, fa un gir que ens obliga a acabar-lo en total estat de shock.

Aquest escriptor, a mesura que ha anat publicant, ens ha demostrat que és un especialista en la creació de perfils d’una psicologia molt humana.

El nostre protagonista és un home que ha perdut la feina especialitzada que feia i es troba, amb els seus més de cinquanta anys, conduint un cotxe per la companyia Uber a la ciutat de Los Ángeles. És el pare d’una noia que viu pel seu compte i que té una relació molt complicada amb la mare, la qual és una activista religiosa que pertany a un grup anti-avortament.

I fins aquí… no vull dir-te res més. Aquesta petita pedra brillant l’has de descobrir tu.

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí