L’Institut Bitàcola parla de vacunació

0

Després d’un any de l’esclat de la pandèmia mundial de la Covid-19, diverses institucions farmacèutiques afirmen haver creat una vacuna contra aquesta malaltia. Existeix un sentiment de desconfiança envers les vacunes de la Covid-19 en una gran sector de la societat. Està ben feta realment? Com han tret resultats tant de pressa? És perillosa per la salut? Et converteix en Transformer? Ens controlaran amb el 5G? Tot i això, el procés de vacunació ha començat en molts països, entre ells Espanya.

Els i les alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Bitàcola han realitzat un projecte relacionat amb la vacunació i la Covid-19. Ens van proposar trobar-nos amb ells per anar a gravar la informació, dades i conclusions que n’han tret, per poder oferir a les nostres seguidores la informació essencial que cal sobre les vacunes per estar ben informat.

Periodista apassionada per la música i l’art. Escriure ha format part de mi des de ben petita, quan sense adonar-me’n plasmava els meus sentiments en poemes mal mesurats. Ara ja sóc més seriosa o aquesta és la intenció, tot plegat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí