El Festivalet dóna la benvinguda al Setembre

0
Un dia pensat per la canalla però per gaudir tota la família / Paz Garcia

Eva Torre Barrero

Setembre arriba amb el clixé de la tornada al cole, de la rutina i de l’estrès familiar que tot això comporta però no comptava que aquest any també tornava a Barberà del Vallès, el Festivalet, una intensa jornada dedicada a la diversió en família que ha organitzat per segon any consecutiu l’Escola de Mares i Pares del Casal Popular Tangram.

A més de les activitats programades els infants podien escollir entre múltiples espais /Elo Canto

Durant el passat dissabte 22 de setembre l’ambient lúdic i festiu va ser una constant gràcies a totes les persones i entitats que hi van col·laborar. L’Associació de Veïns de Can Gorgs, que va ser la seu del Festivalet o Niu de Lletres que va sortejar un lot de productes de la seva llibreria- El dinar el van fer possible Gastronautes que van oferir una paella popular per a més de 100 persones i la Biblioteca Esteve Paluzie que va apropar un munt de llibres per somiar des de ben petits. També van col·laborar en l’esdeveniment el Club Birra del Vallès, De Cara a la Calle i l‘Ajuntament de Barberà.

Tot i que l’idea original es basava a oferir activitats per a nens de 0 a 6 anys, aquest any s’ha ampliat la franja d’edat amb algunes propostes com les activitats d’arquitectura bàsica de Arq Inventors al matí o les dinàmiques i jocs que va oferir l’esplai El Piolet a la tarda.

Com de costum, els tallers de Arq Inventors van ser un èxit /Elo Canto

El Festivalet va sorgir l’any passat de la inquietud de les famílies que conformen l’Escola de Mares i Pares del Casal Popular Tangram. La intenció de les organitzadores és que el Festivalet es consolidi com un referent anual lúdic per a la canalla de Barberà i que cada vegada s’involucrin més famílies i entitats amb noves idees, per compartir aquest espai i viure’l en comunitat.

Un dia pensat per la canalla però per gaudir tota la família / Paz Garcia

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí