ESCOLA ELISA: 50 ANYS FENT ESCOLA

0

Amb l’augment de població als anys 70, va sorgir la necessitat de fer una nova escola a la ciutat, així és com es va construir l’escola Elisa Badia. L’escola va anar creixent i evolucionant a poc a poc fins a arribar als nostres dies tal com la coneixem.

Al llarg d’aquests anys han passat molts nens i nenes (alguns d’aquests i aquestes són avis i àvies…) mestres, personal no docent, els quals han deixat la seva empremta i han format l’essència de l’escola.

Tot i que l’Elisa va fer 50 anys l’any passat, no es va poder celebrar a causa de la covid tal com aquesta s’ho mereixia.

Aquest és el seu any, i per fi estem de celebració. Per tal de commemorar el seu aniversari durem a terme un programa d’activitats durant tot el curs escolar. Algunes d’aquestes activitats seran renovar el logotip de l’escola, un nou mural, anar a la ràdio per contar que estem de celebració, fer un escrit a un diari, realitzar una auca o fer una càpsula del temps entre altres.

Si esteu llegint aquest escrit i heu sigut antics alumnes, mestres o el que sigui, ens agradaria moltíssim que ens ho feu arribar a través del correu: 4a@escolaelisabadia.cat i 4b@escolaelisabadia.cat Aquí podreu explicar-nos  experiències, com va ser el vostre pas a l’Elisa o també podeu felicitar a l’escola.

Feliç cinquantè aniversari escola!

SEGUIM FENT HISTÒRIA

Alumnat de 4t

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí