Abocadors il·legals als boscos de Barberà

0
Ferran Herrera
veí de La Romànica i ex-brigadista d´incendis forestals a Menorca


Vull explicar-vos un problema que estem visquem al municipi, en concret al medi natural.

Sortir a fer un passeig pels voltants del poble on podem gaudir de les zones boscoses és cada cop més un motiu de tristor.

És recurrent trobar-te abocadors descontrolats al mig de la natura. De tota menes de deixalles: mobles, runes d’obres, vidres, bidons, mobiliari urbà i parts de vehicles que són desmantellats i amagats en mig dels matolls.

Es va comunicar a l’ajuntament, en concret a la regidoria d’urbanisme. Però a dia d’avui la resposta és la següent:  “Es comunicarà a la Brigada Verda perquè faci l’actuació”. També es va dur la problemàtica al ple municipal, però el regidor va assegurar que estava assabentat del problema i que seria solucionat i malauradament no és així.

I així, dia rere dia, i ens trobem el poc medi natural del municipi ple d’abocadors que van a més, fent malbé la fauna i oferint una imatge del municipi molt negativa, a nivell de manteniment forestal.

Si us plau, els veïns estem cansats de veure com es fan malbé els nostres boscos i és per això que demanem que l’administració prengui urgentment una actuació de neteja de les zones afectades. També és necessari un control més actiu i sancions cap als responsables d’aquests atemptats contra la natura.

Moltes gràcies per la seva atenció. 

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí