TotsFemBdV: Hola Veus!

0

Ho he de confessar… no he escrit mai un article d’opinió, però realment em costa dir que no si em demanen que col·labori en alguna cosa, crec que és un “mal compartit” de molta gent de Barberà.

Tot aquell que estigui una mica motivat per la cultura, els moviments veïnals, socials, polítics o esportius, estem acostumats a trobar-nos sempre les mateixes persones, això sí, amb un ampli ventall de polivalència. Tant les pots trobar a l’escenari del TMC, com darrere d’una barra a la Festa Major, tirant caramels a la Cavalcada de Reis o recolzant una candidatura a les eleccions municipals sota les sigles d’algun partit municipal i totes implicades en diversos projectes alhora, possiblement amb diferents ideologies o motivacions. Però no és difícil trobar un denominador comú: el respecte i l’estima per la nostra ciutat.

Ara mateix, tens davant teu un exemple del que he dit anteriorment. Avui veu la llum un projecte ambiciós, ple de reptes i d’il·lusió d’un grup de persones que han tingut la iniciativa de crear un nou mitjà de comunicació i ha convidat a participar a tothom.

A Barberà tenim diversos canals de comunicació que ens fan ressò de l’actualitat del Municipi i promocionen les iniciatives tant de l’Ajuntament com dels agents socials de la ciutat. Ràdio Barberà i la Revista Municipal, són dos instruments institucionals, que ja tindrem temps d’opinar sobre ells, i dos privats: Tot Barberà, un mitjà que fa d’altaveu de la web municipal i L’Independent, en versió online i en paper als punts de difusió, que per cert, cada cop costa més de trobar als equipaments municipals.

La gent vol opinar, vol fer arribar les seves queixes i li agrada entrar a debat.

Estem a l’era de la informació i de la immediatesa, volem estar informats de tot en tot moment. La gent vol opinar, vol fer arribar les seves queixes i li agrada entrar a debat. Un exemple el podem trobar passant una estona a les xarxes socials i cercant qualsevol dels grups de Barberà del Vallès. El problema d’aquests grups és la manca de veracitat i la manipulació dels perfils “fails” que només tenen la funció d’escalfar l’ambient amb confuses intencions, tot amanit amb la manca d’educació d’alguns participant.

Amb aquesta realitat que tenim a Barberà, de gent motivada, pocs mitjans de comunicació i un guirigall de grups de facebook, considero que està més que justificat el naixement d’un nou mitjà digital d’informació local, tal com s’autodefineix: “Un reflex de la diversitat de punts de vista que conviuen al nostre Municipi”. Amb aquests arguments no podia negar-los, als promotors d’aquesta iniciativa, la invitació a participar fent articles d’opinió.

De forma periòdica aniran publicant articles amb la meva signatura. La meva intenció no serà una altra que donar la meva visió personal de qualsevol tema que tingui a veure amb Barberà del Vallès i la seva gent, sense ocultar qui sóc ni les meves motivacions, amb sinceritat, respecte i sempre disposat a debatre la meva visió, amb qui sigui, a la terrassa d’algun bar de la nostra ciutat.

Ens anem llegint!

Però abans del punt i final d’avui, si això fos un programa d’estar per casa de la tele, al finalitzar preguntaria …”puc saludar?? El meu primer escrit a la revista digital, vull dedicar-ho a la persona que em va ensenyar tant i tant, va per  Lluís Ricart!!.

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí