Fridays For Future convoca una sentada a Barcelona per al 25 de setembre

0

El moviment internacional juvenil Fridays for Future (FFF) ha convocat una sentada a Barcelona per al dia 25 de setembre amb motiu del Dia Global pel Clima. La sentada es portarà a terme al Passeig de Gràcia a les 18h i s’estructurarà en quatre blocs: generacions futures i persones migrades, col·lectius del treball, col·lectius ecologistes i públic general.

Fridays for Future Barcelona ha redactat un manifest on exposa els punts en els quals es basa la seva reivindicació: l’emergència climàtica, el treball, el model industrial, les cures, el sector primari, el turisme i el sector públic. «El virus no és causa, sinó conseqüència d’una crisi sistèmica profunda, i suposa un canvi de context que amb prou feines comencem a comprendre».

A causa de la pandèmia de la Covid-19, hi haurà límit d’aforament i es comptarà amb la presència de voluntaris i voluntàries que vetllaran pel compliment de les mesures sanitàries.

A la sentada es pot participar de manera individual o col·lectiva. Totes aquelles persones que desitgin assistir a la crida individualment podran adquirir la seva entrada en aquest enllaç. Pel que fa als col·lectius, els que vulguin adherir-s’hi podran registrar-se mitjançant aquest formulari.

Per la seva banda, les assemblees de Fridays for Future del Vallès Occidental han organitzat una manifestació per a aquest mateix dia 25 a les 18h a la plaça Quatre Cantons de Sant Cugat del Vallès. «Després de més de sis mesos sense poder reivindicar el nostre futur, aquest divendres tornarem a fer-nos sentir amb tota la potència que ens permet la situació actual».

De la mateixa manera que a la sentada de Barcelona, es garantiran les mesures de seguretat i es repartirà gel hidroalcohòlic entre les persones assistents.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí