‘I tu, jugues en català?’

0

Ja som a les portes de Nadal i, un any més, el Consorci per a la Normalització  Lingüística torna a engegar la campanya “I tu, jugues en català?” amb tres objectius: 

Fomentar l’ús del català a través del joc.

Donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català entre la ciutadania. Col·laborar amb les empreses del sector perquè incorporin la llengua catalana  en els seus productes. 

Un dels principals elements de la campanya és el web www.cpnl.cat/jocs, que inclou  un catàleg de més de 1.000 jocs i joguines en català que es poden filtrar tant per edat, com per categories (jocs de taula, llibres joc, puzles i encaixos…), fabricant i gènere  (educatiu, familiar, habilitat…). 

El web també té un cercador per municipis en què hi ha més de 400 establiments  adherits a la campanya on es poden trobar jocs i joguines en català. A Barberà,  concretament, hi ha dues botigues que col·laboren en l’I tu, jugues en català?, Abacus i  la llibreria Niudelletres, que s’hi ha adherit recentment. 

Els establiments que formen part d’aquest programa es comprometen a augmentar  progressivament l’oferta de jocs i joguines en català a les seves botigues i a participar  en les activitats de difusió que proposi el Consorci en aquest àmbit.

[adrotate group="6"]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí