Cicle de cinema infantil en català (CINC) a Barberà

0

El CINC és un programa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat que té com a principal objectiu augmentar el consum de cinema infantil en català. El Consorci per a la Normalització Lingüística hi col·labora, juntament amb diverses institucions, entitats, ajuntaments i cinemes.

Els requisits per participar-hi són els següents:

  • Les pel·lícules que s’hi programen han de ser de reestrena.
  • S’adrecen a un públic infantil i familiar.
  • Les entrades tenen un preu reduït per a tothom.

A Barberà del Vallès, el CINC està organitzat pel Servei Local de Català i Cine Yelmo Baricentro. Aquest cicle es va començar a fer el 2015 i aquesta n’és la setena edició. En aquesta ocasió, s’hi han programat quatre pel·lícules repartides en quatre caps de setmana de novembre a febrer. Totes es projectaran al Cine Yelmo Baricentro en la sessió de les 16.00 hores, tant dissabte com diumenge.

Concretament, aquesta edició del CINC va començar el 19 i 20 de novembre amb el film Lightyear. El 17 i 18 de desembre, es projectarà Minions: L’origen de Gru. Al gener, els dies 14 i 15, es podrà veure DC Lliga de Supermascotes. Per acabar el cicle, l’11 i el 12 de febrer es projectarà Tadeu Jones 3: La taula maragda.

A part de Barberà, actualment el CINC es du a terme a 26 poblacions més de tot Catalunya, com Falset, Mollerussa, Roses, Sant Celoni, Amposta… En aquest enllaç, s’hi pot consultar tota l’oferta: Cinema en català – Llengua catalana – Departament de Cultura | Secretaria de Política Lingüística – Generalitat de Catalunya | gencat.cat

Animem a tothom, petits i grans, a aprofitar aquesta oportunitat per anar a veure cinema en català a bon preu. El cinema és cultura!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí