Qui som i què fem al Servei Local de Català de Barberà?

0

 

Carme Farràs

Treballo al SLC de Barberà des del setembre del 2002 i en soc la responsable des del 2008. Com que Barberà és un servei petit, faig una mica de tot: atendre el públic, informar sobre els cursos, organitzar activitats perquè els alumnes puguin practicar el català fora de l’aula (visites a la biblioteca, clubs de lectura fàcil, visites al mercat, visites al teatre…). També faig de professora i tutora de cursos.

 

David Parra

Vaig entrar a treballar al CPNL el 2009 i ja fa més de dos anys que vaig aterrar al SLC de Barberà del Vallès. Aquí, a més de les classes, també faig tasques d’assessorament lingüístic. Ensenyar a adults m’agrada molt. Durant la pandèmia, si bé els cursos per Internet han estat un repte força engrescador, la veritat és que sovint he trobat a faltar l’arribada dels alumnes a l’aula. Per això, ara estic content que estiguem recuperant les classes presencials.

 

Ivette Urtasun

Vaig començar a treballar al CPNL el maig del 2018 en diferents serveis. Aquest és el tercer curs que treballo al SLC de Barberà. La meva feina té dues vessants. Per una banda, em dedico a l’ensenyament del català i, per l’altra, faig dinamització en mitjans de comunicació locals. Em satisfà veure com els alumnes van aprenent el català i m’agrada acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge.

 

Lídia Ponsatí

Com a dinamitzadora del Voluntariat per la llengua del CNL Vallès Occidental 3, la meva feina és promoure l’ús oral del català a partir de gestionar parelles lingüístiques i organitzar activitats concretes amb comerços i entitats de les nostres poblacions. Treballo al CPNL des del 2007.

 

Josep Luque

Soc un ‘administratiu itinerant’. Faig tasques administratives dels cursos d’acollida (inicials i bàsics) a les sis poblacions del Vallès Occidental 3 (Barberà, Badia, Montcada, Ripollet, Sant Cugat i Cerdanyola). I atenció al públic tant presencial com telefònica. Vaig començar al CPNL el juny del 2019. M’agrada l’atenció al públic i em motiva el fet d’anar a diferents llocs a treballar.

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí