Practiquem català fora de l’aula!

0

Arriba l’estiu i, com sempre en aquesta època, el final de curs. Des del Servei Local de Català, a més de les classes convencionals, fomentem la participació dels alumnes de tots els nivells, tant orals com escrits, en diferents activitats fora de l’aula per poder practicar català en contextos reals.

Concretament, hem fet gimcanes lingüístiques al mercat de Barberà per posar en pràctica les estructures i el vocabulari d’anar a comprar. També hem tingut ocasió de fer diverses visites guiades a la biblioteca Esteve Paluzie per conèixer l’equipament i hi hem portat a terme clubs de lectura.

Gimcana lingüística al Mercat 11 de Setemebre

Així mateix, els alumnes de nivell bàsic han fet pràctiques lingüístiques en diversos comerços col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua. Aquest darrer trimestre, s’hi han adherit diversos establiments nous de restauració i botigues de tot tipus (sabateries, òptiques, fruiteries, moda…), gràcies als quals els alumnes han pogut parlar català en una situació real i guanyar fluïdesa i seguretat.

Animeu-vos a aprendre català i us ho passareu d’allò més bé! El curs vinent tornarem amb més activitats per practicar i conèixer l’entorn.

Bon estiu!

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí